JCH.Federico vom Ulmer Haus Beste Zwarte Mops en Beste Reu 2010

JCH.Federico vom Ulmer Haus Best Reu CAC

JCH.Federico vom Ulmer Haus Best Reu CAC

Catootje van Oogappel-Diesajn

Catootje van Oogappel-Diesajn

Dag gekke en lieve Jamie 13-09-2008 30-01-2011

zondag 22 november 2009

Terug uit Zaltbommel!!!

Hallo allemaal,

Was vandaag erg druk met mpsen. Zoveel heb ik nog nooit bijelkaar gezien. Vond het zelfs een beetje overweldigend in het begin. In totaal waren er 98 mopsen ingeschreven. Maar niet iedereen was aanwezig. Mijn klasse begon direct om 10 uur. Er waren rond de 9 in de open klasse. Het was af en toe best wel lang wachten. Maar dat werd wel beloond. Ik ben geplaatst als 3U!!! Erg cool, Toch? Daarna konden we even rustig aandoen. Nicole heeft tussendoor nog een ander mopse vriendje geshowd. En die werd, hoe kan het ook anders, 3U. Wel grappig he! Direct daarna kon Rico de ring in. Er waren rond de 10 mopsen bij hem. Rico heeft erg goed zijn best gedaan en ook dat werd beloond. Want hij werd geplaatst met een 3U. Wel erg grappig dat we het hetzelfde hebben gedaan. Onze paps heeft veel foto's genomen. Dus er staan weer een paar op de blog. Volgende week zaterdag gaan we naar Amsterdam. De Winnershow!!! Dan gaat Bianca weer met ons mee. In de regel brengt die ook hele goeie resultaten met zich mee. En Strawberry is er dan ook! Tot volgende week.

Een lik van Franky

3 opmerkingen:

Gabrielle zei

Hey Franky,

Wow wat een mooie resultaten de juffrouw is weer trots op jullie!!! en natuurlijk ook wel op Nicole :) Dat wordt deze week extra zweten in de training want voor de winner gaan we toch echt voor de BOB!!! hihihihi

Dikke kus en knuf van Gabriëlle

Anoniem zei

vooruit Franky, ook een bericht van buuv. heel goed gedaan en Rico ook. geef Jamy een knuffel want anders hebben we jaloezie onder de Mopsen. veel succes volgende week.

Vince zei

Hey Franky!

Thanks voor het lenen van je bazinnetje ;-) Ze was alleen wel in de 3u-mood he?! :-)

Hi5 van Vince